19 минути е средното време за пазаруване в Lidl, а

...
19 минути е средното време за пазаруване в Lidl, а
Коментари Харесай

Клиентите на Lidl: Бързо и удовлетворяващо е пазаруването във веригата

19 минути е междинното време за извършване на покупки в Lidl , а 80% свързват потребителско си преживяване в магазините с позитивни страсти. Това демонстрират данните от извършено проучване от организация Pragmatica, измежду клиентите на веригата, за да се направи действителна оценка на времето за извършване на покупки и на потребителско преживяване в магазините на Lidl .

" Обратната връзка от клиентите е най-важна за нас, по тази причина организирахме и това изследване. То демонстрира, че клиентите ни правят оценка най-високо преимуществата, които са вследствие на характерния бизнес модел на Lidl - модел, който стъпва на личните марки като поръчител за високо качество на оптимална цена и прецизна предварителна селекция на продуктите. Всичко това прави извършването на покупки бързо и елементарно за нашите клиенти, а те са удовлетворени, тъй като по този начин пестят средства и имат повече време за значимите неща за тях ", разяснява Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.

Според изследването всеки втори клиент е на мнение, че се оправя по-бързо с извършването на покупки в Lidl , в сравнение с в останалите вериги. Като причина за бързото и елементарно извършване на покупки 55% от интервюираните показват прецизната предварителна селекция на продуктите, която улеснява избора им. 57% дават отговор, че пестят време поради разумната класификация на стоките, присъща за Lidl , а 58% показват бързото обслужване на касите във веригата.

Друг основен резултат, който се откроява в изследването, е високата задоволеност на клиентите. 61% от клиентите на Lidl дефинират потребителското си преживяване като безупречно, 73% са изцяло задоволени, а 80% свързват извършването на покупки в Lidl с позитивни страсти - параметри, които съгласно създателите на изследването, са измежду най-трудните за реализиране критерии за създаване преданост и доверие в марката.

Отново се удостоверява и високата оценка, която клиентите дават на присъщото за Lidl преимущество - високо качество на оптимална цена. 75% от интервюираните свързват продуктите в Lidl с високо качество, а 70% смятат, че пестят, до момента в който пазарят във веригата.

Резултатите от извършеното изследване са разумно разследване от характерния бизнес модел на Lidl , който през годините промени метода на извършване на покупки на българина. Това е и формулата, съдействала за превръщането на смарт дискаунтъра в самобитен феномен на българския пазар - високо качество на оптимални цени, бързо извършване на покупки и висока потребителска задоволеност.
 Снимка 553041
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР