19 мигранти от Сирия и Ирак са заловени в два

...
19 мигранти от Сирия и Ирак са заловени в два
Коментари Харесай

В Румъния заловиха 19 нелегални мигранти в два камиона с българска регистрация

19 мигранти от Сирия и Ирак са хванати в два камиона с българска регистрация от румънските управляващи при опит да преминат нелегално границата с Унгария. Това заяви румънската гранична полиция, представена от организация Аджерпрес, съобщи Българска телеграфна агенция.

Общо на унгарската граница румънските чиновници са разкрили 41 мигранти на 5 групи.

Мигрантите са хванати на граничния пункт Нъдлак в западната част на страната.

Двата камиона, в които са се криели мигрантите, са превозвали плодове и хранителни артикули към Германия и Нидерландия, съобщи организацията. Чуждите жители са били открити след обстойна инспекция в страничните крила на полуремаркетата, осведомят от граничната полиция на окръг Арад. Лицата са били отведени до ръководството на бранша за следствие, където е била открита националността им.

Също по този начин на румънския граничен пункт Вършанд в западната част на Румъния са открити скрити в камион седем мигранти от Шри Ланка на възраст сред 21 и 38 години. Шофьорът на транспортното средство е 48-годишен румънец, който е превозвал коли за комерсиално сдружение във Франция, а мигрантите са се криели в колите на платформите.

В региона на град Турну граничните чиновници са забелязали седем души, които са вървели на 100 метра от граничната линия. След залавянето им е било открито, че са от Пакистан и Индия.

Други осем души от Мароко и Судан са хванати в окръг Бихор от полицията на към 200 метра от граница с Унгария. Шофьорите на колите, в които са били скрити мигрантите, се проверяват за трафик на мигранти, уточни Аджерпрес.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР