19-годишният пловдивчанин Петър Георгиев, който потроши 6 автомобила в район

...
19-годишният пловдивчанин Петър Георгиев, който потроши 6 автомобила в район
Коментари Харесай

Петьо боксьора, помлял 6 коли в Пловдив, се прави на тарикат

19-годишният пловдивчанин Петър Георгиев, който потроши 6 автомобила в регион „ Тракия” в понеделник, отказал да бъде пробван за алкохол и наркотични субстанции. Той не дал единодушие за полеви тест, а единствено за кръвна проба, написа Trafficnews.

С патрулка той е бил отведен в дежурна лаборатория. Оказва се, че към този миг към момента резултатите не са подготвени.

Днес Георгиев е бил освободен от ареста против 5000 лв. гаранция. Това е станало с разпореждане на прокуратурата. 19-годишният мъж към този момент е превлечен като обвинен по член 270 – незаконно е пречил на орган на да извърши отговорностите си.

Все още няма информация дали е открит и арестуван вторият пасажер в БМВ-то, благосъстоятелност на Петър.

Петър Георгиев е студент, допреди година и половина се е занимавал с бокс. Бил е и футболист - младеж на ФК "Ботев ", по-късно е играл в тима на Европейския лицей. Очевидно е фен на марката БМВ, защото предходният му автомобил е от същата марка, само че е по-стар.

С следващото си беемве той се сдобил преди три дни. Младежът има престъпно досие, регистриран е като причинител на кражба, когато е бил на 16 години.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР