19-годишният Дилън Харис отишъл в дома на своята приятелка и

...
19-годишният Дилън Харис отишъл в дома на своята приятелка и
Коментари Харесай

Кошмар пред очите на малко момиченце! Мъж закла млада жена, след като разбра, че тя е

19-годишният Дилън Харис отишъл в дома на своята другарка и я заклал пред очите на 22-месечната ѝ щерка. Момиченцетое било обляно в кръв, когато полицията пристигнала. При това самият юноша твърди, че няма нищо общо с убийството, макар записите на камери за видеонаблюдение, които го уловили по какъв начин идва в дома на дамата, написа в. " Дейли Мейл ", представен от Блиц.

``
реклама    

Повод за убийството е била целувка на Катрин Еви с различен юноша в нощен клуб. Разбирайки за това, Дилън намерил номера му в телефона на момичето и почнал да си написа с него, преструвайки се на Катрин, до момента в който другият не признал, че двамата в действителност са се целували. Тогава Дилън написал: " Странно, това ти написа нейният другар, тя отхвърля ".   

След това смутеният Харис взел нож и тръгнал към дома на Катрин. Там той я заклал непосредствено пред очите на щерка ѝ, която в следствие била цялата в кръв. Дилън умерено следил по какъв начин някогашната му обичана агонизира в течение на 40 минути. Едва по-късно той се свързал с служителите на реда. Когато те пристигнали, той им споделил, че Катрин е била нападната от чужд мъж. Момичето умряло в болница, без да пристигна в схващане.
 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР