19-годишният Алекс Анков, задържан за смъртта на 35-годишен мъж след

...
19-годишният Алекс Анков, задържан за смъртта на 35-годишен мъж след
Коментари Харесай

Шокиращо! Алекс, закопчан за убийството в Кюстендил, ужасява със закани във Фейсбук!

19-годишният Алекс Анков, арестуван за гибелта на 35-годишен мъж след всеобщ пердах в Кюстендил, се оказа буен обожател на " мутренския " метод на живот. Алекс е деен в обществените мрежи, а постовете му изобилстват от фотоси и мнения, които припомнят за времената 90-те, написа Toppresa.bg. 

``
реклама

" Пистолет може в никакъв случай да не ти потрябва, само че възникне ли обстановка по добре да го имаш. По добре 12 да те съдят в сравнение с 6 да те носят.. “.

Модата да се вживяват на „ дон корлеоновци “ или герои от серияла „ Под прикритие “ в действителност е вманиачила множеството млади, те даже не осъзнават какво желаят от живота и одобряват протичащото се към себе си като филм.

 

 



Припомняме, че 19-годишният Алекс Анков, е арестуван за гибелта на 35-годишен мъж след всеобщ пердах в Кюстендил, потвърдиха от полицията. Отишъл е самичък в полицията през вчерашния ден вечерта към 23:30 ч. с майка си и се е предал, заяви шефът на полицията в Кюстендил Елиан Стамболийски. Лицето е престъпно проявено, има две закононарушения, свързани с телесни повреди, посочи Стамболийски. При сбиването пред дискотека в Кюстендил пострадаха още петима души.

Двама са в по-тежко положение и са в „ Пирогов ”. Тази заран още веднъж има митинг в града против насилието, продължава да има и засилено полицейско наличие. 8 души са в ареста за всеобщия пердах. От полицията и прокуратурата са безапелационни, че спорът не е поради етническо напрежение, а поради доста изпит алкохол.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Наблюдател (преди 23 секунди) Рейтинг: 275 | Одобрение: 140 Както се споделя:,, Без коментар "............ Каквито менторите, такива и плебеите.  Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР