19-годишната Теодора е втората участничка, която напусна реалити формата Ергенът“.

...
19-годишната Теодора е втората участничка, която напусна реалити формата Ергенът“.
Коментари Харесай

Мечо и Светлана Гущерови набутали в „ЕРГЕНЪТ“2 втората изгонена! Оказава се, че са я компенсирали, след фалита на фамилията….

19-годишната Теодора е втората участничка, която напусна реалити формата „ Ергенът “. Пианистът избра последната роза да отиде при варненката Симона, с която по-рано детегледачката се сдърпа до момента в който камерите не гледаха.

След къса замяна на реплики, танцьорката е била оскубана от Теодора, която пък отговори индиферентно: „ Което не се оправя с пердах, се оправя с доста пердах “.

За късото време, което прекара на екран, детегледачката стана измежду най-обсъжданите лица в предаването, дружно с пловдивчанката Габи. Публиката не хареса грубото й държание. След като бе изгонена във вчерашния епизод, мрежата изригна, а постът бе коментиран стотици пъти:

„ Още 1 епизод с тази и ме губехте като фен! „

„ Айде отивай да спиш, Сид Ленивеца! “

„ Да не повярва човек че може да се случи нещо действително. Наистина ужасяващ човек непоносим „

„ Браво….. Най-доброто решение взето в миналото “

Зрителите недоумяват още по какъв начин може това момиче да работи като детегледачка. Оказва се обаче, че Теодора се егрижила за децата на не какъв да е, а на милионерското семейство Гущерови. Явно Мечо и Светлана са звъняли да набутат детегледачката си някъде, откакто семейството банкрутира и тя към този момент не е била по джоба им. А за вулгарното поведение и речника и мнозина се досещат, че това определено  го е научила и прихванала,  до момента в който е слугувала на Гущеров младши.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР