19-годишната студентка Алана Кътланд е загинала на 25 юли, след

...
19-годишната студентка Алана Кътланд е загинала на 25 юли, след
Коментари Харесай

19-годишна студентка се хвърли от самолет заради страничен ефект от лекарство

19-годишната студентка Алана Кътланд е починала на 25 юли, откакто е скочила от височина от към 1000 м от дребен аероплан, прелитащ над Мадагаскар.

По информация на локалните управляващи момичето е претърпяло стресова параноя като непряк резултат от лекарство срещу малария. В един миг Кътланд е свалила защитния си колан, отворила е вратата на самолета и се хвърлила 10 минути след излитането. Освен студентката, в самолета били още водачът и още една жена, също от Англия. Именно дамата пробвала да предотврати нещастието, като в последния миг хванала тийнейджърката за крайници, само че момичето съумяло да се отскубне и полетяло надолу.

Полиция и избавителни екипи не престават да търсят тялото, като показват опасения, че то най-вероятно е паднало в някоя от отдалечените елементи на джунглата на острова, където бродят едни от най-месоядните хищници в региона, съобщи ''La Vanguardia''.

Студентката по биология по проект е трябвало да остане на острова към шест седмици, само че след диалог с майка си е взела решението да се прибере след осем дни. Момичето е било на острова, с цел да изследва Индийския океан и застрашените в района раци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР