19-годишната Кони Уинтън от Южен Йоркшир успяла да смъкне около

...
19-годишната Кони Уинтън от Южен Йоркшир успяла да смъкне около
Коментари Харесай

Жена разбра, че е бременна четири часа преди да роди

19-годишната Кони Уинтън от Южен Йоркшир съумяла да смъкне към 20 кг с помощта на фитнеса. Малко по-късно обаче изгубените с доста труд килограми още веднъж почнали да се връщат, само че Кони си мислела, че това са следствията от внезапното намаляване.

Тя въобще не се досещала, че носи под сърцето си дете и продължавала да си живее живота, в който, с изключение на тренировките във фитнеса, много огромно място заемали и купоните, в това число с алкохол, отбелязва Mirror.

Веднъж тя почувствала мощна болежка в долната част на корема и потърсила помощ в болничното заведение. Лекарят почнал да изследва пикочния ѝ мехур, тъй като се усъмнил за зараза, само че доловил пулса на бебето на Кони.

В продължение на цялата бременност Кони не е имала нито токсикоза, нито внезапни смени на настроението. Тя не усещала никакви придвижвания в корема си през последните седмици от бременността. Ето за какво изненадата била голяма, когато лекарят оповестил към 21.00, че тя освен е бременна, само че и че към този момент е почнала да ражда.

"Аз разбрах, че съм бременна в 9 часа вечерта, а в един и пет след среднощ към този момент държах бебето в ръцете си. Тези 4 часа станаха за мен 9 месеца бременност ", споделя младата родилка. Кони и приятелят ѝ Лиъм, който също е на 19 години, кръстили сина си Сет и настояват, че се усещат доста щастливи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР