19-годишната Кейтлин Кирби признава, че скандалното видео, на което тя

...
19-годишната Кейтлин Кирби признава, че скандалното видео, на което тя
Коментари Харесай

Момичето, което бе заснето как прави секс с колега в магазин, шашна с оправданието си

19-годишната Кейтлин Кирби признава, че скандалното видео, на което тя прави орален секс с 25-годишния си сътрудник в магазин на веригата Tesco Невил Фокс, е преобърнало живота ѝ с надолу главата. Инцидентът, при който Кейтлин бе хваната в крачка с сътрудника, се случи предходната седмица.
Криейки се в сервизно помещение, двойката се е надявала, че никой няма да ги види, само че клиенти освен, че ги видели, само че и снимали.


 Фото © thescottishsun.co.uk

 35-летний служащ Tesco Невилл Фокс. Фото © thescottishsun.co.uk
35-годишният Невил Фокс.

Любопитните оператори бяха две тийнейджърки. Заснемайки видеото, те незабавно го популяризирали през WhatsApp. Клипът незабавно стана шлагер. На Кейтлин се наложило да изтрие всичките си профили в обществените мрежи. Само през идващия ден над 300 души поискали да ѝ станат другари във Facebook, освен това най-вече младежи. Сега фамилията на Кейтлин я назовава шеговито " Ким Кардашиян от Норидж ".

 19-летняя работница Tesco Кейтлин Кирби. Фото © thescottishsun.co.uk
19-годишната Кейтлин Кирби.
" Флиртувахме в течение на няколко месеца. Беше към 7 вечерта. Двамата бяхме свършили работа. Една негова стъпка, две мои и всичко се случи доста бързо ", спомня си Кейтлин.
Кейтлин признава, че това е било миг на уязвимост, за който тя дълго време ще съжалява. Тя дори обмисля да се реалокира да живее в Бразилия, с цел да се скрие от обществото.

" Най-много в тази обстановка ми е жалост за приятелката на Невил, въпреки всичко той ми сподели, че те са се разделили. Всъщност те и сега живеят дружно ", споделя Кетйлин.
 Фото © thescottishsun.co.uk

Сега Кейтлин обмисля да преразгледа възгледите си за живота и да си смени местоработата, незабавно щом ѝ се удаде опция.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР