19-годишната Джоузефин Десгранд се стопи от 120 до 57 килограма

...
19-годишната Джоузефин Десгранд се стопи от 120 до 57 килограма
Коментари Харесай

Секси красавица издаде благодарение на кой продукт свали 63 килограма

19-годишната Джоузефин Десгранд се стопи от 120 до 57 кг и направи същински възторг във всички обществени мрежи с трансформацията си.

От jenata.blitz.bg към този момент ви показахме по какъв начин Жизел Бюндхен и Кендъл Дженър се борят с непотребните килограми. Споделихме ви и какво би трябвало да сторите, с цел да се радвате на обилен бюст.

Девойката, която живее със фамилията си в Австралия, признава, че е стигнала до болестно положение, тъй като е обичала да си похапва доста сладкиши: „ Моят грях постоянно е бил това, че боготворя да си похапвам чипс и шоколад”,признава Джозефин.

Момиче смъкна 200 кг, само че породи нов голям проблем

Тя споделя, че един ден просто се е погледнала в огледалото и като че ли внезапно е прогледнала и осъзнала, че е качила доста килограми и към този момент формата й е кръгла.



15 храни с ниско наличие на въглехидрати, с които отслабването е като детска игра!

Именно тъй като обичах толкоз доста да си похапвам тези неща, доближих до сериозните 120 кг едвам на 19-години и съответния размер на облеклата – ХХL.

Вижте кой артикул е оказал помощ на Джоузи да смъкна цели 63 кг и да замязя на същинско сексапилно прелъщение на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР