19-годишната Бианка Андрееску продължи с отличното си представяне Откритото първенство

...
19-годишната Бианка Андрееску продължи с отличното си представяне Откритото първенство
Коментари Харесай

Андрееску спря устрема на Таунзънд на Ю Ес Оупън

19-годишната Бианка Андрееску продължи с отличното си показване Откритото състезание по тенис на Съединени американски щати, откакто победи американката Тейлър Таунзънд с 6-1, 4-6, 6-2 и се класира за четвъртфиналите на шампионата.

116-та в света Таунзънд бе една от приятните изненади в конкуренцията досега, откакто поредно в профил международната номер 4 Симона Халеп и още една румънка – Сорана Кърстя, с цел да откри място на осминафиналите. Там обаче тя бе спряна от намиращата се в страхотна форма сега Андрееску (която е канадка, само че родителите ѝ са румънци). Андрееску показва нормалната си нападателна игра и записа 33 уинъра против 26 непредизвикани неточности за триумфа, пристигнал след близо два часа игра. По този метод тя се класира за първия си четвъртфинал в шампионатите от Големия шлем, а в идващия си мач ще се изправи против белгийката Елиза Мертенс, която победи Кристи Ан от Съединени американски щати с 6-1, 6-1.

По-рано през вчерашния ден от шампионата отпадна миналогодишната шампионка Наоми Осака след загуба от швейцарката Белинда Бенчич с 5-7, 4-6. За място на полуфиналите Бенчич ще спори с хърватката Дона Векич, която се наложи над Юлия Гьоргес от Германия с 6-7(5), 7-5, 6-3. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР