19-годишна тийнейджърка се е научила да обича космите по тялото

...
19-годишна тийнейджърка се е научила да обича космите по тялото
Коментари Харесай

Момиче пуска косми като вълна и не се смущава, че я наричат гнусна и ужасна СНИМКИ

19-годишна тийнейджърка се е научила да обича космите по тялото си, без значение какъв брой пъти троловете в нета я разказват като „ непоносимо “. Мейси Дъф твърди, че се усеща осъзната с естествения си мъх, написа "Дейли Стар ".

Тя почнала да се бръсне на 10 години в опит да реализира гладка кожа, само че тогава намразила бръснача и осъзнала, че желае да прегърне естествената й хубост.

Танцьорката от Невада, Съединени американски щати, споделя: "Започнах да се бръсна на към десетгодишна възраст. По каква причина? Просто тъй като всички дами към мен го вършиха, а аз се бях научила, че би трябвало да върша като другите дами. "



"Бръснех се всякога, когато космите ми започваха да порастват. Страхувах се, че някой ще огледа мишниците, краката и бикини-линията ми и ще се отврати, в случай че имам наболи косми. Борех се с приемането на себе си. При всяко минаване с бръснач, аз безмълвно се презирах, че не съм такъва, каквато желаят да бъда - бях ядосана и разочарована от тези условия ", споделя Мейси.

В продължение на шест години тя организира този обред за епилация. Животът й обаче се трансформира през 2016 година, когато се мести на Хаваите със фамилията си.


След като се настанили на новото място, сестра ѝ Али видя жена, която е прекомерно окосмена на плажа.

Мейси си спомня: „ Сестра ми беше очевидец на жена в цялостен бански с дебели космати крайници, подмишници и явни косми по пубиса, вървяща с убеденост на плажа. Аз не я видях, само че чух за нея ". Това, в комбиниране с обстоятелството, че от ден на ден дами парадирали с космите си в обществените медии, въодушевило Мейси да се отърси от бръсненето.

„ Не бих могла даже да опиша облекчението, което изпитах, като знаех, че там има дами, които се отхвърлят от стандартите да се харесаме на обществото и да ни одобри то като „ красиви " и „ секси “, даже „ почтени “, прибавя тя.



Мейси сподели: „ Чувствах се въодушевена и скоро опитах с развъждането на космите по тялото си. Обичам ги. Растежът им беше неуместен през първите няколко седмици, само че към този момент не мога да си спомня този интервал, тъй като в този момент космите ми са дълги и меки. “

Тя прецизира, че развъждането на космите й я предиздвикали да се почувства освободена и фамилията й също я подкрепило.
Въпреки това тя се е сблъскала с жестоки мнения от непознати и онлайн тролове.

Някои хора даже на глас я укорявали и обиждали, само че по думите й тя просто се усмихвала и се смеела на тяхната смелост, усещайки се "още по-силна и авторитетна ".


„ Получавах реплики като „ Трябва да бъдеш изхвърлена в кошчето “, или пък „ Твърде грозна и отвратителна си, с цел да имаш сътрудник в миналото “, спомня си тя.

Пикът настъпил, когато една от фотосите на Мейси станала вирусна във Фейсбук. Първоначално тя приела прекарването като „ тъжно” и „ объркващо”. След известно време обаче схванала, че това е метод да прати своя зов в обществените медии.

„ Като цяло се усещам признателна и благословена, че този облик беше споделен толкоз необятно “, споделя сега момичето и прибавя, че към този момент не се тормози от троловете.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР