19-годишна рускиня почина в Турция. Татяна Чехранова била трета година

...
19-годишна рускиня почина в Турция. Татяна Чехранова била трета година
Коментари Харесай

Красива 19-годишна рускиня отиде на любовна среща с турски бизнесмен в Истанбул, намериха я мъртва в кола

19-годишна рускиня умря в Турция. Татяна Чехранова била трета година студентка по медицина и мечтаела да стане здравна сестра, само че през юни тази година ненадейно си взела академична отмора за една година и отишла в Истанбул, с цел да работи в казино, написа Mash.

Всеки ден тя се свързвала със фамилията си и един месец по-късно срещнала 28-годишния предприемач Ибрахим Юлиди, с който почнала сантиментална връзка. Младите били неразделни, обаче, съгласно самата Татяна, родителите на Ибрахим били срещу техните връзки заради другите им религии.

На 18 ноември момичето се свързало с майка си и й споделила, че отива с любовника си на планина, обещавайки да се обади на идващия ден. Татяна обаче не не се свързала с майка си. Съседка на рускинята споделила, че и тя не може да се свърже с нея. На другата заран рускинята била открита мъртва в кола. Адвокатът на Ибрахим, който предложил огромна сума пари на родителите на момичето, споделил, че, когато двойката се е върнала в Истанбул, е претърпяла злополука.

Видео може да гледате ТУК.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР