19-годишна девойка се оплака, че била принудена да се изсели

...
19-годишна девойка се оплака, че била принудена да се изсели
Коментари Харесай

Тийнейджърка се ожени за 46-годишен беззъб чичка, роди му двама сина, но после им се наложи...

19-годишна госпожица се оплака, че била принудена да се изсели от родния си град дружно с 46-годишния си брачен партньор поради локалните хора, които не гледали с положително око на разликата във възрастта им от 27 години. Бет Телфърд и Анди трябвало да се реалокират от Северен Уелс в град Нелсън – на 170 благи разстояние, с цел да не слушат по какъв начин съседите упрекват мъжа в педофилия, оповестява „ Мирър “.

В родния им град Анди, който е водач на рейс, бил именуван „ педофил “ от съседите си. Тормозът траял две години и странната двойка решила да се изсели. Анди и Бет са дружно от три години и имат двама сина.

Бет, която сега е стопанка, показа: " Когато живеехме в Северен Уелс, съседите назоваха Анди „ педо “ на улицата от самото начало и ми споделяха, че имам проблеми с татко си. Наричаха го педофил даже пред децата и се тревожех, че те ще израснат, слушайки по какъв начин хората приказват по този начин за татко им. Последната капка беше, когато някой надраска със спрей „ педофил “ целия работен ван на Анди. Коментарите, които получавахме, бяха в действителност мъчителни и аз ненавиждам да виждам Анди толкоз смутен поради това, което споделят за него “.

„ Независимо от мнението на хората, ние стоим крепко като двойка и се надяваме, че откакто се преместихме, ще имаме ново начало и хората ще ни разрешат да сме щастливи във връзката си. Анди е любовта на живота ми и разликата във възрастта на трансформира нищо “, прибавя тя.

Двамата се срещат през 2015 година, когато Анди, който работи като преносвач, помагал на майката на Бет да се нанесе в нова къща. „ Веднага харесах Анди. Той беше подобен благородник. Той беше другар на майка ми и два пъти по-възрастен от мен, по тази причина се тормозих какво ще си кажат хората. Но не можех да управлявам възприятията си към него “, споделя Бет.

Две седмици по-късно тя била тази, която го поканила на среща. Оженили се през ноември 2016, имат двама сина – на две години и на 9 месеца.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР