19-годишна блогърка бе арестувана, след като предложи безплатен секс на

...
19-годишна блогърка бе арестувана, след като предложи безплатен секс на
Коментари Харесай

Ослепителна брюнетка обеща секс на всеки, който дойде.... и дойде полицията

19-годишна блогърка бе задържана, откакто предложи безвъзмезден секс на всички, публикувайки в мрежата своя адрес в хотел и номера на стаята си. В последна сметка в хотела " Хилтън " в Саня в Китай се събраха стотици непознати, написа в. " Мирър ".

 Скрин: Фейсбук.com

Необичайното предложение момичето разгласява в мрежата с ника Qianjin Yeye: " Някой да пристигна при мен за секс. Безплатно... 631б ". Към поста е прикован и клип, в който блогърката е полугола и флиртува с камерата.

По непотвърдена информация, към 3 000 души позвънили или пристигнали в хотела, Впрочем, в идващия си пост момичето към този момент умолявало хората да престанат да ѝ пишат, тъй като всичко било просто смешка.
 Скрин: Фейсбук.com

Хотелът съобщил в полицията за случилото се, само че, когато стражите на реда пристигнали на място, момичето към този момент било съумяло да се укрие. То било открито в различен хотел - до интернационалното летище на града. То било задържано за 15 дни по обвиняване в проституция и нарушение на комерсиалната активност на хотела. Освен това, блогърката ще би трябвало да заплати санкция в размер на 57 английски лири, а профилите ѝ в обществените ѝ мрежи са краткотрайно блокирани.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР