19-годишен тийнейджър от Щатите успя да свали 71 килограма и

...
19-годишен тийнейджър от Щатите успя да свали 71 килограма и
Коментари Харесай

"Най-големият неудачник" на Америка свали 71 кг. и се превърна в секси мачо

19-годишен младеж от Щатите съумя да смъкна 71 кг и се трансформира в същински красавец. Сам Руан беше един от участниците в американското шоу " Най-големият несретник " през 2008 година По това време момчето тежи 154 кг.

Преобразявайки се за 12 седмици, младежът съумява да си откри мечтаната работа и да срещне любовта. Сега Сам работи като пожарникар, занимава се интензивно със спорт. И макар че има тяло, за което мнозина мъже биха завидели, признава, че по остарял табиет продължава да се срами да смъкна тениската си на плажа.
Още от дребното дете Сам има проблеми с тежестта поради неправилното си хранене.

 През 2008 година 19-годишният юноша тежи 154 кг.


След като влиза в шоуто, той съумява да смъкна 71 кг и да провокира възхищението на феновете.


Победата в шоуто трансформира живота му съществено. Сам стартира да се занимава със спорт и сбъдва детската си фантазия - да стане пожарникар.

 Заедно със свои сътрудници младият мъж даже взе участие в откровена фотосесия за календар.

 Кадрите с атлетичния огнеборец обиколиха целия свят и накараха хиляди девойки да въздишат по него и да мечтаят за такова гадже.



 Сам към този момент е срещнал огромната си обич и декларира, че е извънредно благополучен.

  От успеха в риалити формата минаха 10 години. Бившият " максимален несретник " продължава да се занимава със спорт и да се поддържа в страхотна физическа форма.


Въпреки изваяното си тяло, Сам признава, че по остарял табиет продължава да се тормози, когато би трябвало да си смъкна тениската на плажа.

  Историята на младия мъж съумя да въодушеви стотици по целия свят. Интернет консуматори признават, че виждайки трансформацията на Сам, са повярвали, че упорството и здравословният метод на живот могат изцяло да преобразят всеки един човек.




Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР