19-годишен жител на село е приет по спешност с множество

...
19-годишен жител на село е приет по спешност с множество
Коментари Харесай

Роднини пребиха кандидат-жених на 15-годишно девойче

19-годишен гражданин на село е признат по неотложност с голям брой пострадвания по тялото и главата в МБАЛ " Д-р Иван Селимински “ след нечовечен побой на една от улиците в квартал " Изток " на обитаемото най-вече с роми сливенско село.

Сигналът за случай с присъединяване на голям брой мъже и дами е постъпил в дежурната част на районно управление (на МВР) " Полиция “ – към 21:30 часа на 16 февруари при идване на място униформените открили че на улицата се вихри меле поради опит да бъде отвлечено от вкъщи й 15-годишно девойче, предава " Телеграф ".
свързани новини10992на 26.12.202124162на 18.12.2020
Пострадалият е кандидат-женихът, който се срещнал с малолетната хубавица преди към месец и двамата решили да заживеят под един покрив, само че не срещнали схващане от родителите й, изясняват локалните.

По закона за Министерство на вътрешните работи за до 24 часа са били арестувани двама от най-разпалените участници в търкала на по 19 и 22 години, които обяснили държанието си с наглостта на годеника.

Девойчето единствено е напуснало дома на родителите си, не е имало принуждение, безапелационни са околните на потърпевшия, който е оставен за наблюдаване в хирургичното поделение на болничното заведение.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР