19-годишен джендър се ожени за 61-годишен дядо, който има две

...
19-годишен джендър се ожени за 61-годишен дядо, който има две
Коментари Харесай

19-годишен джендър сключи брак с 61-годишен дядо, плануват да имат деца

 19-годишен джендър се ожени за 61-годишен дядо, който има две деца и две внучета. Младежът е на 19-години и е офицер от военната полиция. Казва се Одри Шайен-Смайли Мун и е транссексуален. 

Разликата сред двамата е 42 години. Двамата са срещнали посредством уебсайт за запознанства. Той/тя споделя, че е изпитала " мигновено " привличане към възрастния мъж.

Двамата имат вяра, че разликата посред им няма безусловно никакво значение, тъй като доста се обичат.

61-годишният мъж се споделя Кевин и е притежател на огромна компания за строителни материали. След като среща Одри той зарязва жена си. Твърди, че двете му деца го поддържат, тъй като виждат какъв брой е благополучен.

Самият Кевин е по-възрастен и от родителите на Одри, които са на 38 и 43 години.

" Семейството ми беше извънредно враждебно да се срещне с него първоначално, тъй като им казахме за нас по неприятен метод. Една вечер бях излязла на вечеря с Кевин. След нея той ме закара у нас. Заварихме ченгета, които бяха извикани от нашите. Те прибраха Кевин. Много се разстроих. В продължение на седмици ми забраняваха да го виждам. Кевин обаче не се отхвърли от мен. Всяка вечер идваше и настояваше пред родителите ми. Те, откакто схванаха, че няма да се даде елементарно, най-сетне му дадоха късмет. Лека-полека  мама и баща го опознаха и започнаха да харесват, " споделя 19-годишната Одри.

Двойката на 1 август подписва брак в Лас Вегас. Вече живеят дружно и плануват да имат деца. Искат да обиколят Съединени американски щати с каравана, откакто Кевин се пенсионира.

" Обичам го. Харесва ми, че е толкоз буен и толерантен. Също по този начин е доста добър човек и оказва помощ на другите. Има толкоз чиста и любяща душа. Моите връстници са толкоз егоистични и студенокръвни. Правят всички всичко за някакви си лайкове в обществените мрежи. Кевин е тяхната диаметралност. "

" Когато за първи път видях нейния профил, си помислих, че е единствено едно сладко момиченце. Аз по принцип не си търсех младо момиче за гадже, а просто другар, с който да приказвам. Нещо вътре в мен обаче ми сподели да й пиша. Това е най-хубавото решение, което в миналото съм взимал. Искам да прекарам остатъка от живота с Одри ", споделя пък влюбеният 61-годишен мъж.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР