19 досъдебни производства са образувани след специализирани полицейски операции на

...
19 досъдебни производства са образувани след специализирани полицейски операции на
Коментари Харесай

25 в арести за купуване на гласове

19 досъдебни производства са формирани след профилирани полицейски интервенции на територията на цялата страна по отношение на инспекции за нарушение на изборните права на жителите. Това заяви във Варна Петър Тодоров, основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Той заключи резултатите от интервенциите на територията на Стара Загора и Добрич. В област Добрич има 13 арестувани. В два частни адреса в градовете Добрич и Каварна са открити наркотични субстанции, електронни везни и количества пари, арестувани са двама души.

„ Получени са и отработени 99 сигнала, като 75 от тях са свързани с нарушение изборните права на жителите. С цел недопускане деформиране на вота се организират голям брой такива интервенции по райони, като към днешния ден такива интервенции се организират на териториите на два района – Стара Загора и Добрич. В област Стара Загора са формирани 8 досъдебни производства. Имаме арестувани 12 лица “, сподели Петър Тодоров.

Във Варна и района след сходна интервенция са формирани пет досъдебни производства, арестувано е едно лице, само че сега то не е в ареста.

Източник: БНР
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР