18-ят слънчев ден е посветен на Благото, на благодарността и

...
18-ят слънчев ден е посветен на Благото, на благодарността и
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева: Живейте с всички в съгласие, а действията съгласувайте със своята съвест!

18-ят безоблачен ден е отдаден на Благото, на благодарността и милостта. Това е празничен и радостен ден, в който е нужно да вършиме всичко с лекост и усмивка на разположение, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа, представена от bulgaria.utre.bg.

„ Постарайте се да внесете в света повече естетика! Доставяйте наслаждение както на себе си, по този начин и на близките! Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се радостните, да има развлечения, игри и занимания с децата, замяна на дарове. Препоръчва се да прекарате времето си в приятна компания, да поддържате връзка с другари. Добре е да се обменя информация и опит “, прибавя астрологът.

„ Препоръчва се подсилване на физическото тяло, занимания със спорт. Благоприятни са половите контакти. Ден за възобновяване на справедливостта, по тази причина би трябвало да се откри заслужено решение. Хубаво е да се дава амнистия на враговете и неприятелите ни. Бъдете признателни и милосърдни! Живейте с всички хора в единодушие! Старайте се да не бъдете в тежест на близките и да не живеете за непозната сметка! Вашите действия би трябвало да бъдат съгласувани със съвестта ви. Може да пиете, само че умерено “, поучава Ивелина Пенчева.

„ Не се предлага усамотение. Не се претоварвайте и не се занимавайте с тежка работа! Покупките са нежелателни. Не би трябвало да се нарушават законите и да се правят безчестия и мръсотии “, прибавя тя.
Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.
„ Постарайте се да не вършите даже най-малките нарушавания, като да говорите от служебния телефон персонални диалози или да употребявате служебното си състояние за персонални цели! Не вземайте присъединяване в спорове! Не се предлага да се бръснете и да се подстригвате “, изяснява астрологът.
Тя поучава да се яде постоянно и по-малко приложимост на сладко.

„ Храната да е лека, млечна. Не се предлагат пък светлите облекла. Придържайте се към тъмните цветове, за предпочитане черни и сиви “, прибавя Ивелина Пенчева.

„ Сънищата съвсем нямат значение, изключително в случай че се сънуват в безоблачен ден. Значение имат единствено тези, които се сънуват при облачно време. Дрехи – разцвет, късмет; птици – вести, другари, компания “, прецизира астрологът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР