18 януари, в 7:00 ч., в България ще пристигнат 18

...
18 януари, в 7:00 ч., в България ще пристигнат 18
Коментари Харесай

Пристигат 18 720 дози от ваксината на Pfizer/BioNTech

18 януари, в 7:00 ч., в България ще дойдат 18 720 дози от имунизацията против COVID-19 на .
Събитието ще се състои на адрес: ул. „ Мария Атанасова “ №5, зад постройката на Ръководство на въздушното придвижване (РВД), оповестиха от Министерство на здравеопазването.
 Експерти от СЗО: Коронавирусът няма да изчезне с имунизацията Експерти от СЗО: Коронавирусът няма да изчезне с имунизацията
Все по-вероятно е коронавирусът SARS-CoV-2 да стане ендемичен при хората, при някои животни или и при двете, т.е. да не изчезне с вакс...
Медиите ще имат опция да снимат идването на имунизациите в логистичния център, откъдето те ще бъдат разпределени до всички точки на страната. След приемането на имунизациите в 8:35 ч. брифинг за медиите ще дадат основен държавен здравен контрольор - доцент Ангел Кунчев и изпълнителният шеф на Изпълнителната организация по медикаментите маг. фарм. Богдан Кирилов.
По-късно денем министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов ще се реимунизира против COVID-19. Втората доза ваксина ще му бъде сложена в 11:00 ч. в аудиторията на Клиниката по неврология на УМБАЛ „ Александровска “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР