18 слънчев ден – Ден посветен на Благото. Ден на

...
18 слънчев ден – Ден посветен на Благото. Ден на
Коментари Харесай

Слънчев календар – петък – 5 август 2022

18 безоблачен ден – Ден отдаден на Благото. Ден на благодарността и милостта. Празник – лек и щастлив.

Тотем – Щъркел, знак на детството, дома, щастието.

Днес настроението би трябвало да бъде празнично и радостно, всичко би трябвало да вършиме с лекост и усмивка на разположение. Постарайте се да внесете в света повече естетика и наслада. Доставяйте наслаждение както на себе си, по този начин и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се радостните, да има развлечения, игри и занимания с децата, разпределяне на дарове. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да поддържате връзка с другари. Добре е да се обменя информация и опит.

Ден за възобновяване на справедливостта, по тази причина би трябвало да се откри заслужено решение. Хубаво е да се дава амнистия. Бъдете признателни и милосърдни. Живейте с всички в единодушие и мир. Старайте се да не бъдете в тежест на близките и да живеете за непозната сметка. Вашите дейности би трябвало да бъдат съгласувани със съвестта ви. Подходящо за подсилване на физическото тяло, за занимания със спорт. Благоприятни са половите контакти. Може да пиете, само че умерено.

Не се предлага усамотение. Не се претоварвайте и избягвайте тежката работа. Покупките са нежелателни. Не би трябвало да се нарушават законите и да се правят безчестия и неприятни каузи. Постарайте се да не правите никакви нарушавания. Не вземайте присъединяване в спорове. Не се предлага да се бръснете и да се подстригвате.

Диета – Да се яде постоянно и по-малко да се използва сладко. Храната да е лека, млечна.

Облекло – Не се предлага обличането на светли облекла. Придържайте се към тъмните цветове, може също сиви. Полускъпоценни камъ
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР