18-ото издание на бойното шоу SENSHI ще се проведе тази

...
18-ото издание на бойното шоу SENSHI ще се проведе тази
Коментари Харесай

Начало на бойното зрелище SENSHI 18!

18-ото издание на бойното шоу SENSHI ще се организира довечера от 18:30 часа. Бойната карта включва 12 дуела сред 24-ма бойци от 14 страни, като за победа ще се борят седем от най-хубавите български бойци по кикбокс, муай тай, ММА и карате киокушин. Участниците в SENSHI 18 ще показват своите бойни техники и зрелищни умения по разпоредбите на KWU SENSHI и KWU FULL CONTACT и KWU OPEN. Всички те ще премерят сили на плажната сцена в гр. Варна, к.к. " Св. Св. Константин и Елена ", на брега пред ресторант " Море ".
 Бойната карта на SENSHI 18 впечатлява с 24-ма мощни бойци
Бойната карта на SENSHI 18 впечатлява с 24-ма мощни бойци

7 от най-хубавите български бойни звезди ще излязат на арената за зрелищни победи против сложни противници

На новото издание на SENSHI едни от най-атрактивните за публиката борби ще са на българските бойци. Отново на арената на SENSHI ще излязат носителят на европейската купа на SENSHI в категория до 70 кг Драгомир Петров - първенец по муай тай на EMC, носителят на европейската SENSHI купа до 75 кг. Атанас Божилов - европейски и международен KGP и WAKO PRO първенец, първенецът на WAKO PRO в жанр К-1 известният като " Мистър Шоу " - Едуард Алексанян, известната българска ММА звезда Мариян Димитров - народен първенец по битка, самбо и граплинг, европейският първенец по киокушин карате и първенец на България по кикбокс Кристиян Дойчев, международният кикбокс първенец Константин Михайлов, както и националният кикбокс първенец и атрактивен войник Михаил Велчовски.

Главните два дуела на вечерта ще бъдат за европейските трофеи на SENSHI в категория до 90 кг и най-тежката 95+ кг. В 11-ата среща на бойната церемония по разпоредбите на KWU FULL CONTACT на кръга ще премерят сили европейският WAKO PРО K-1 победител Ахмед Крънич от Босна и Херцеговина и международният първенец на WAKO PRO в жанр К-1 Бруно Сузано от Португалия. В последната 12-та среща за влиятелната европейска купа до 90 кг ще се изправят един против различен европейският първенец в жанр K-1 Якоб Стюбен от Германия и българският титулован войник Едуард Алексанян, класиран в топ 10 на изданието " Combat Press ".
 Михаил Велчовски пред ТОПСПОРТ: SENSHI е събитие на най-високо равнище, очаквайте представление!
Михаил Велчовски пред ТОПСПОРТ: SENSHI е събитие на най-високо равнище, очаквайте представление!

Дни преди огромната борба Велчовски се съгласи да приказва пред ТОПСПОРТ

За зрелищна победа ще се борят и доста млади и перспективни бойци, които за първи път ще показват уменията си на арената на SENSHI. Това са международният първенец при младежите на WKN Винченцо Ди Никола от Италия, двукратният народен първенец по муай тай Лукаш Котлеба от Словакия, европейският вицешампион на WKM по кикбокс Аюб Бенадия от Испания, спечелилият първо място на международното шампионата DFN по Муай Тай Алекс Фернандес от Испания, европейският и народен първенец по муай тай Себастиян Лутанюк от Румъния, международният и европейски кикбокс първенец Мадике Камара от Франция, както и международният WFL първенец по ММА Тони ван Дайк от Нидерландия.

Вижте поредността на борбите в бойната карта на SENSHI 18:

Двубой #1

Кат. 70 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Константин Михайлов, България vs. Винченцо Ди Никола, Италия



Двубой #2

Кат. 75 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Мубариз Агмалиев, Азербайджан vs. Лукаш Котлеба, Словакия

 Едуард Алексанян пред ТОПСПОРТ: Най-голямата ми цел е да стана международен първенец!
Едуард Алексанян пред ТОПСПОРТ: Най-голямата ми цел е да стана международен първенец!

SENSHI 18 е на 16 септември

Двубой #3

Кат. 85 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Кристиян Дойчев, България vs. Ренато Пренга, Италия



Двубой #4

Кат. 80 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Мехди Айт Ел Хадж, Мароко vs. Алекс Фернандес, Испания



Двубой #5

Кат. 95 кг, устав: KWU SENSHI

Оливър Лангуа-Рос, Канада vs. Себастиян Лутанюк



Двубой #6

Кат. 75 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Атанас Божилов, България vs. Мадике Камара, Франция

 Очаквайте две борби за Европейски трофеи на SENSHI
Очаквайте две борби за Европейски трофеи на SENSHI

Сред 12 оспорвани дуела SENSHI 18 ще предложи две титанични борби за европейските трофеи в най-тежките категории

Двубой #7

Кат. 70 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Aйсам Чадид, Мароко vs. Грегоар Готарди, Франция



Двубой #8

Кат. 85 кг, устав: KWU OPEN

Мариян Димитров, България vs. Тони ван Дайк, Нидерландия



Двубой #9

Кат. 75 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Михаил Велчовски, България vs. Аюб Бенадия, Испания



Двубой #10

Кат. 70 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Драгомир Петров, България vs. Само Петче, Словения



Двубой #11

Битка за ЕВРОПЕЙСКА ТИТЛА

Кат. 95+ кг, устав: KWU FULL CONTACT

Ахмед Крънич, Босна и Херцеговина vs. Бруно Сузано, Португалия

 Драгомир Петров пред ТОПСПОРТ: SENSHI е като Шампионската лига в бойните спортове!
Драгомир Петров пред ТОПСПОРТ: SENSHI е като Шампионската лига в бойните спортове!

Налагам постоянно своя жанр без значение от съперника, споделя кикбоксьорът от Сливен

Двубой #12

Битка за ЕВРОПЕЙСКА ТИТЛА

Кат. 90 кг, устав: KWU FULL CONTACT - EUROPEAN TITLE

Едуард Алексанян, България vs. Якоб Стюбен, Германия

Специални посетители на атрактивното бойно шоу още веднъж ще бъдат международни величия в региона на бойните спортове: Ернесто Хуст - четирикратен международен първенец на K-1 международен първенец по савате, международен първенец на ISKA по фул контакт и международен първенец по муай тай, Шихан Семи Шилт - първенец на Glory Grand Slam 16 man tournament, международен първенец на Glory, четирикратен K-1 Grand Prix първенец, K-1 международен първенец, троент притежател на купата King of Pancrase и повторен международен Кудо първенец, президент на KWU SENSHI Europe, член на борда на KWU SENSHI, Шихан Николас Петас - европейски и международен първенец по карате, последният учи-деши на Масутацу Ояма, победител в К-1 Grand Prix на Япония, водещ на кръга на бойната галавечер SENSHI, член на борда на KWU SENSHI, началник на комисията за връзки с обществеността и маркетинг на KWU SENSHI, както и Сенсей Тариел Николейшвили - безспорен международен първенец по киокушин през 2011 година, приключва предизвикването " 100 багра " кумите, а също по този начин е безспорен първенец на Япония и първенец на Европа и член на борда на KWU SENSHI Europe.

В ролята на рефери и съдии на бойната церемония SENSHI 18 ще влязат Сенсей Захари Дамянов, който е безспорен международен първенец по карате киокушин през 2015 година, четирикратен американски безспорен първенец и четирикратен европейски първенец в супертежка категория 90+ кг., член на борда на KWU SENSHI, дружно с европейският първенец по киокушин Сенсей Ян Сокуп, който е победител от влиятелната конкуренция " All Japan ", сребърен медалист от Световното състезание по киокушин, първенец на Yangame`s Fight Night в тежка категория и член на борда на KWU SENSHI Europe. Световният и европейски първенец по карате киокушин Сенсей Петър Мартинов, спечелил 3-то място на европейско състезание през 2008, 3-кратен европейски първенец по тамешивари, който е един от най-изявените бойци на българското киокушин карате, и член на борда на KWU SENSHI, също ще участва на интернационалната бойна галавечер.
 Бойната галавечер SENSHI 18 с плажна сцена на 16 септември
Бойната галавечер SENSHI 18 с плажна сцена на 16 септември

Предстоят два грандиозни дуела за Европейската купа с интернационалните претенденти

Към звездната група от бойни митове се включват грандиозният K-1 Max първенец Алберт Краус - първият SUPERKOMBAT първенец в междинна категория, притежател и на четири обособени международни трофеи по кикбокс и муай тай и Анди Зауер, който е повторен международен първенец в K-1 MAX и четирикратен международен първенец на шампионата Shootbox, както и международен първенец на It`s Showtime 70MAX.

Бойната галавечер ще се излъчва и онлайн по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в действително време за целия свят по американската телевизия FITE, на,,, и.

18-ото издание на SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport, " България Еър ", М Кар Груп - BMW дилър, Rolls-Royce Motor Cars Service и " Св. Св. Константин и Елена Холдинг " .

Медийни сътрудници на SENSHI 18 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg , Kwunion.com , осведомителният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg .
 Българска доминация и спиращи дъха борби в морското издание на бойния театър SENSHI 17!
Българска доминация и спиращи дъха борби в морското издание на бойния театър SENSHI 17!

Зрелището несъмнено си заслужаваше!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР