18 месеца пробация и 100 часа общественополезен труд наложи Районният

...
18 месеца пробация и 100 часа общественополезен труд наложи Районният
Коментари Харесай

Пробация и общественополезен труд за прокурорския син заради сбиване в Созопол

18 месеца пробация и 100 часа общественополезен труд наложи Районният съд в Бургас на Васил Михайлов от Перник след съглашение с прокуратурата. Синът на прокурорът Бисер Михайлов се признава за отговорен за нанасяне на междинна телесна щета на юноша през лятото на 2021 при сборичкване пред дискотека в Созопол.

" Подсъдимият не е бил осъждан все още на осъществяване на закононарушението. Отделно от това бе взето поради и процесуалното му държание, което беше положително. Той показва почитание както към съда, по този начин и към страните. Останалите обвинявания, които са повдигнати, не би трябвало да бъдат взети поради, защото е налице презумция за невиновност ", Зорница Щърбева - представител на Районна прокуратура - Бургас

Срещу Васил Михайлов от Перник са повдигнати 8 обвинявания - закана за ликвидиране, три междинни телесни повреди, две леки телесни повреди и две за безчинство. В момента той е с мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Вчера Районният съд в София отхвърли следващото искане на Михайлов за смяна на мярката му за неотклонение в " домакински арест ".

Подробности вижте във включването на Давид Сукнаров.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР