18 лунен денВ това лунно денонощие околната действителност ще бъде

...
18 лунен денВ това лунно денонощие околната действителност ще бъде
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 2 юни 2018 година

18 лунен ден

В това лунно денонощие околната реалност ще бъде като огледало, показващо същинската ви същина. Всичко неприятно, което кажат за вас ще бъде истина и по тази причина, не се сърдете, а се замислете, по какъв начин да се избавите от минусите. Ако кажат хубави неща – радвайте се, тъй като те също са истина.

Този ден е въздържан, само че има заплаха да се поддадете на непознато въздействие и да започнете да подражавате на някого, заради което се пробвайте да запазите умереност на мозъка и обективно да оценявате себе си и близките. Не се поддавайте на илюзии, низки инстинкти и тъмни мисли. С други думи, като в огледало ще ви се покаже какво сте заслужили.

В този ден би трябвало да се отърсите от щестлавието и егоизма.

Възможно е да усетите незадоволство, да бъдете наранени от нечие мнение, и позиция, по отношение на вас. Това може да ви накара да се почувствате засегнати и афектирани, което ще ви накара да измененията своята позиция. Възможно е да се появи мощна прочувствена и психическа нестабилност, както и вътрешно неразположение и напрежение.

По средата на деня ще се сблъскаме с огромни вътрешни и външни различия и несъгласия, които ще ни попречат да вземем и да достигнем до някакви ефикасни съглашения. Като това наше несъгласие може да е обвързвано сред нашите стремежи и това, дали можем да ги изпълним.

Ще ви се наложи да решавате значими проблеми във вашите персонални връзките, в този момент е момента да получите по-ясна картина на това, което се случва там и да си разясните по-добре обстановката.

Противопоказни са всички интервенции на ставите, процедури свързани с краката, лекуване на артрит, нервна система, сетивни органи и очни заболявания.

Отлично време за водни процедури, водата въздейства благотворно. Препоръчват се и физически извършения и действия за оживление на кръвта.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

ivelina_vip6 (at) yahoo.com, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР