18-годишното момиче Ивет Стайкова, обвинено за убийството на баба си

...
18-годишното момиче Ивет Стайкова, обвинено за убийството на баба си
Коментари Харесай

Сатаната преследвал Ивет, която уби баба си Виолета Донева


18-годишното момиче Ивет Стайкова, упрекнато за убийството на баба си - актрисата Виолета Донева, считало, че Сатаната я преследва. Красивата госпожица постоянно не помнела какво приказва, а по-късно се упреквала и започвала да протяга ръка на себе си и да се извинява, описват пред " България Днес " нейни другари, поискали да останат анонимни.

Ивет обича мощния и провокационен грим

" Ивет няколко пъти си режеше вените, само че не на съществено. Режеше се тук и там, болеше я, когато течеше кръв, само че споделяше, че желае с приятелката си да станат сестри, като си смесят кръвта. За страдание приятелката й си падаше по мъже, а не по нея по оня метод. Това доста я изнервяше, тъй като я сваляше, а тя не й обръщаше внимание ", показа пред вестника другар на Ивет Стайкова.

С розовата коса най-вече се харесвала

Според набора на 18-годишното момиче тя ставала най-агресивна, когато някой й желае пари.

" Ивет не страдаше от неналичия, каквито и да било. Баба й даваше пари, непрекъснато я поддържаше. Дори в някакъв миг Ивет взимаше помощи за сирак ", изясняват още околните на момичето.

С дрогата Стайкова се захванала, откакто майка й изчезнала от фамилното гнездо.

Синята багра на главата също й отивала

" Не обича да приказва на тази тематика. Не знаем дали родителите й имат бракоразвод, или майка й ги е изоставила ", изясняват си с неналичието на майчина поддръжка държанието на Стайкова приятелите й. Те са безапелационни, че залитането на Ивет по упойващите субстанции е станало безусловно самоцелно и никой не я е карал да взима каквото и да било.

Пушенето за нея било всекидневие

" Така се усещаше по-добре. Казваше постоянно, че няма защо да живее, само че, общо взето, не беше депресарка. Беше си обикновено момиче, обичаше екстравагантните облекла, само че постоянно не й пукаше по какъв начин е облечена ", счита една от познатите й.

Още преди шест години в един от профилите си в инстаграм 18-годишната Ивет разгласява снимки, на които демонстрира по какъв начин е рязала ръцете си с бръснарски ножчета и се самонаранявала. Под някои от фотосите има неин коментар - " Мразя се ". Подчертавала още тогава, че е " гей момиче ".

Целувката с момиче не била изключение

18-годишната Стайкова към този момент е единствено обвинена, а тезите за това са две - едната гласи, че до съдбовния случай се стигнало, откакто баба й Виолета Донева отказала да й даде пари за опиати. Помежду им избухнал скандал, приключил с ликвидиране. Проверява се и другата версия - че внучката желала да се реалокира да живее в бабиния апартамент в кв. " Изток ", само че актрисата не желала, защото се тормозила, че роднините й ще я пратят в старешки дом.

Самата кинозвезда живеела доста добре и е имала финансови благоприятни условия. Допреди пет години била в Съединени американски щати, само че се прибрала в родината. С внучка си се виждала доста постоянно, като на процедура убитата актриса иззела функционалностите на изчезналата й майка, описват още околните на Ивет. Бабата не била наясно със положението на внучка си, по тази причина нямала срещу момичето да има ключ от вкъщи й. Виолета не знаела и че Стайкова толкоз постоянно прибягва до опиатите.

 Виолета Донева



Виолета Донева

" Въпреки че не оставаше без пари, на Ивет все не й стигаха, а татко й беше вдигнал ръце от нея. Човекът страдаше, виждаше се, само че каквото и да направи, тя все намираше метод още веднъж да се върне към старите си привички, въпреки че му обещаваше, че повече няма да взима опиати. Накрая и той се отхвърли да я вкарва в " правия път ", безапелационни са околните до бащата на Ивет - Иво Стайков.

Музикалният режисьор е наел отлични юристи, които да пазят щерка му, и се надява въпреки всичко тя да бъде лекувана в болница, а не да влиза в пандиза.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР