18-годишно момиче издъхна във врачанската болница, след като скочи в

...
18-годишно момиче издъхна във врачанската болница, след като скочи в
Коментари Харесай

18-годишна загина, след като скочи в движение от кола край Враца

18-годишно момиче издъхна във врачанската болница, откакто скочи в придвижване от кола, ръководена от 19-годишен юноша, оповестиха локалните медии. Според първична, към момента непотвърдена публично информация, с дейностите си тя се е опитвала да стресне водача, който карал с прекомерно висока скорост.

Около 00.50 часа в неделя е получено известие от служителка в незабавното поделение на врачанската болница, че са приели 18-годишно момиче с черепно-мозъчна контузия, в кома, докарана с персонален превоз. Установена е самоличността на потърпевшата - Гергана Тодорова от село Косталево.

След осъществени оперативно-издирвателни мероприятия се оказало, че тя се е возила на задна лява седалка на лек автомобил " Фолксваген Голф ", ръководен от 19-годишен от същото обитаемо място. В колата пътували и 18-годишно момче и 14-годишно момиче от регионалния град.

По данни на останалите младежи в колата, по време на придвижване от местността Леденика към Враца момичето е скочило в придвижване от возилото и си е блъснало главата.

Най-вероятно става въпрос за трагичен случай. Приятелки на починалата Гергана настояват, че тя е била много страхлива и не имат вяра да е скочила от леката кола по време на придвижване. По-скоро те допускат, че тя е отворила вратата на колата, с цел да уплаши водача и несъмнено е изгубила равновесие, след което е паднала на асфалта. По неофициална информация случката е станала на права права в региона на Трудовашката чешма. Друго 14-годишно момиче, което е била част от компанията в автомобила, е снимало с телефона си последните мигове, преди да стане нещастието. Тийнейджърката е желала да документира безумното каране на младежа от село Костелево и не е очаквала да се случи толкоз тежък случай. Пътят за Леденика пази доказателства, че по това трасе водачи постоянно показват уменията си да " палят гуми ".

18-годишната жертва е учила в Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство във Враца с профил " Продавач-консултат ". Момичето е било в 12 " Б " клас. Учителите и съучениците на Гери, както я наричали те, са безапелационни, че тя е била ученичка с доста добър триумф, ходела постоянно на учебно заведение и не пропущала образователните занятия без наложителна причина. 

Работата по случая продължава и е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР