18-годишно момче, избягало от възпитателно училище – интернат, отива на

...
18-годишно момче, избягало от възпитателно училище – интернат, отива на
Коментари Харесай

Съдят 18-годишен, задигнал 240 лв. от портмоне на продавачка

18-годишно момче, избягало от възпитателно учебно заведение – пансион, отива на съд за кражба на 240 лева от портмоне на продавачка в магазин.

Районна прокуратура-Пловдив е внесла обвинителен акт по отношение на Филип П.

До момента той е осъждан осем пъти, като множеството му присъди са за закононарушения срещу собствеността.

На 1 май 2017 година Филип се разхождал по улиците на Пловдив, като решил да извърши кражба и по този метод да си набави парични средства. По това време той бил малолетен и няколко дни преди този момент бил избягал от Възпитателно учебно заведение –интернат.

Обвиняемият минал около магазин за облекла и видял оставена дамска чанта на стол, подложен зад бюро в помещението. Жената, която продавала, през това време била в прилежащата стая, където имало ателие за шиене на облекла. Обвиняемият Филип П. влезнал в магазина, отворил дамската чанта и от портмонето лишил 240 лв..

Пострадалата чула звук в помещението, излязла и видяла портмонето си оставено на бюрото, само че без сумата от 240 лв., за което подала сигнал в Министерство на вътрешните работи. По делото са разпитани очевидци, осъществени експертизи и други Предстои Районен съд-Пловдив да насрочи правосъдно съвещание.

тагове портмоне продавачка юноша кражба
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР