18-годишният Янко Е. от Средец е момчето, което предизвика невиждан

...
18-годишният Янко Е. от Средец е момчето, което предизвика невиждан
Коментари Харесай

Първа СНИМКА на пишлигаря от среднощния екшън с отвлечен тир в Бургас

18-годишният Янко Е. от Средец е момчето, което провокира невъобразим екшън с тир, разминал се по знамение без жертви. Около 23 ч. нощес той отмъкна тир и взе участие с транспортното средство в луда гонка с полицията, след което катастрофира и блокира кръговото на хотел "Мираж " за часове.

По информация на Флагман.бг, Янко е навършил пълноправие при започване на ноември т.г. Дотогава той е живеел в предпазено жилище в жк "Славейков ", само че напуснал обществения дом по лично предпочитание. Къде обитава от месец обаче не е ясно.



След бруталния конфликт той е арестуван за период до 72 часа. Янко е упрекнат за това, че незаконно е лишил непознато моторно транспортно средство – товарен автомобил, влекач с прикачено към него полуремарке, с желание да го употребява. Престъплението е осъществено на 09.12.2020 година в град Бургас. То е квалифицирано по член 346, ал.2, т.1, т.3, вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

По време на следствието е открито, че товарният автомобил се е намирал на паркинг, стопанисван от комерсиално сдружение в град Бургас. Камионът е лишен посредством потребление на техническо средство – контактен ключ.

Обвиняемият, който е недееспособен лидер, е подкарал транспортното средство, преминавайки по голям брой улици в града. Янко Й. не е спял при подаден сигнал с палка от полицейски чиновник, което е провокирало преследването му с полицейски коли.

Обвиняемият е позволил независимо ПТП, след което е арестуван от полицейските чиновници.

Предстои Районна прокуратура – Бургас да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвиненото лице.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР