18-годишният Светльо Младенов, загинал след като опита да избяга след

...
18-годишният Светльо Младенов, загинал след като опита да избяга след
Коментари Харесай

Ето кой е застреляният грабител в София

18-годишният Светльо Младенов, умрял откакто опита да избяга след обир и не спря при предупредителните изстрели на Столична дирекция на вътрешните работи, е първа жертва на пукотевица с полицията от 2016 година насам. На 28 юни след мъртъв падна 43-годишният Христо Георгиев - Ицо Полицая.

Бившият чиновник на Министерство на вътрешните работи, дружно с другата до Росен Рангелов - Човката, обра заложна къща в София и опита да избяга. Полицията стартира гонене, а Ицо стартира да стреля по тях. Криминалистите отвърнаха и бандитът получи два патрона – единият във врата, другият в ръката. От оказиона Полицая и Човката откраднали близо 50 000 лева – 5000 кеш, останалите в златни украшения, написа " 24 часа ".

Бившият чиновник на Министерство на вътрешните работи Христо Георгиев, прочут като изпечен занаятчия на обирите, умря от раните си след екшъна в кв. „ Разсадника ”. Рангелов съумя да се скрие за малко в тръба на близкия градеж, само че беше извлечен от там и закопчан. Срещу Георгиев се водеха 5 каузи за разнообразни грабежи.

Той бил служител на реда до 2010 година Оказало се, че вместо да проверява бандитите, почнал да работи с тях.

Младенов бе убит тази заран. Той и другарите му блъснали с тръба в главата момиче, обрали го и избягали. Не спрели на предупредителните изстрели на полицията. Светльо бил улучен и закаран в болница, където умрял.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР