18-годишният студент с българско и руско гражданство, който в края

...
18-годишният студент с българско и руско гражданство, който в края
Коментари Харесай

Студентът, опитал да убие мъж в столичното метро, остава под стража

18-годишният студент с българско и съветско поданство, който в края на годината атакува с нож мъж в столичното метро, остава в ареста, реши Софийският апелативен съд.

Той е упрекнат за това, че на 21 декември предходната година, към 05:30 часа в София, на пешеходен подлез в метростанция " Сердика 2 ", на изхода на " Антична Сердика ", направил опит съзнателно да умъртви А. С. посредством нанасяне на три удара с нож в региона на корема.

Наблюдаващият прокурор е решил, че събраните при започване на следствието доказателства са задоволително и е привлякъл обвинения към наказателна отговорност. Постановил е обвиненият да бъде арестуван за период до 72 часа и в границите на този период е внесъл в Софийски градски съд искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение задържане под стража.

Съдът е приел и че е налице както действителна заплаха от укриване, по този начин и действителна заплаха от осъществяване на друго закононарушение, заради което определил като подобаваща най-тежката мярка за неотклонение.

Определението на Софийски градски съд е било обжалвано пред САС, който го е удостоверил с определение, което е дефинитивно, съобщи през днешния ден.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР