18-годишният Никола Райчев, който намушка смъртоносно 21-годишния Ангел Здравков, е

...
18-годишният Никола Райчев, който намушка смъртоносно 21-годишния Ангел Здравков, е
Коментари Харесай

Убийството в Пазарджик: Задържаният младеж не е ходил на училище и е отвлякъл момиче

18-годишният Никола Райчев, който намушка смъртоносно 21-годишния Ангел Здравков , е отвлякъл момиче през октомври 2021 година, заяви " ".



Тогава той й нанася лека телесна щета - замерил я е с мобилен телефон в тялото, заяви окръжният прокурор на Пазарджик Албена Кузманова. Била е пусната тъжба от потърпевшото лице за незаконно отнемане от независимост. Образувано е досъдебно произвеждане и е осъществена инспекция.

След следствие заради липса на доказателства делото е било прекъснато, като в кориците на делото са се намирали данни за лека телесна щета . Не е била предявена и гражданска рекламация от потърпевшото момиче. Няма данни за побой , посочи Кузманова.



Никола Райчев е учил в Професионалната гимназия по механотехника и електротехника, н о е прекъснал през последната година . Според наблюдаващия прокурор Георги Кацаров разпитани са очевидци на случая.

Двете момчета незадълбочено са се познавали, не са били в една компания и не са били в един другарски кръг. Във съдбовната вечер е имало сдърпване сред тях и Никола е нанесъл с нож два удара в тялото на 21-годишния Анге л - едната рана е била нанесена в бедрото откъм гърба, а съдбовната - начело в слабините. След което избягал.

Бил е арестуван в региона на жп гарата в София към 23.00 ч., само че не се е предал самичък. Нито е оказал подпомагане на служителите на реда. Срещу арестувания е повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране, като наказването за това е 10 до 20 години затвор .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР