18-годишният Никола Райчев, който е в ареста от края на

...
18-годишният Никола Райчев, който е в ареста от края на
Коментари Харесай

Задържаният 18-годишен, разследван за смъртта на Ангел Здравков с обвинение за умишлено убийство

18-годишният Никола Райчев, който е в ареста от края на септември за гибелта на 21-годишния Ангел Здравков от Пазарджик, ще бъде упрекнат в съзнателно ликвидиране, научи " 24 часа ". Според запознати разследващите събрали задоволително доказателства, с цел да уточняват обвиняването и то да стане най-тежкото - съзнателно ликвидиране. За това упорстваха и околните, и приятелите на младежа на многочислените митинги, които организираха в града. Смъртта на Ангел подвигна на крайник Пазарджик.

Стотици близки, другари, а и непознати хора упорстват за правдивост. Протест ще има и довечера. Той е под надслов  " Справедливост за Ангел и Митко " и ще бъде на кръговото на Орта хан на пътя Пазарджик-Пловдив. Ще започне от 16 ч и в продължение на 2 часа ще е спряно придвижването в двете направления.

Трагедията стана на 28 септември на ул. " Панайот Волов " в кв. " Запад " в града, когато 18-годишният някогашен ученик на Професионалната гимназия по механо и електротехника Никола Райчев пресрещна Ангел Здравков и 23-годишната Дарина Бързакова. Нищо неподозиращият Ангел бе намушкан два пъти от Никола с нож и издъхна от кръвозагуба в колата за спешна помощ на път за локалната болница.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР