18-годишният младеж , който тежко пострада след катастрофата в центъра

...
18-годишният младеж , който тежко пострада след катастрофата в центъра
Коментари Харесай

18-годишният, който пострада тежко след катастрофата в Пловдив, е изпаднал в мозъчна смърт

18-годишният юноша, който тежко пострада след злополуката в центъра на Пловдив, е изпаднал в мозъчна гибел, макар напъните на лекарите и целия екип на Клиниката по анестезиология и интензивно лекуване на УМБАЛ “Свети Георги ” ЕАД – Пловдив.
Прочетете още
 Както TrafficNews.bg заяви, случаят е станал към среднощ на бул. „ Цар Борис III Обединител ”. Според първичната информация на кръстовището с ул. „ Граф Игнатиев ” лек автомобил Мерцедес не спрял на знак стоп и се сблъскал с различен автомобил от същата марка.

Общо петима са потърпевшите при случая. Трима от автомобила, който се е движил по ул. „ Граф Игнатиев ”, и двама от колата, преминаваща по бул. „ Цар Борис III Обединител ”.  Първата кола управлявал 18-годишен с 15-дневен стаж зад кормилото. Той бе превозен в болница със сериозна контузия в региона на главата.

Именно неговият сателит на същата възраст  бе в сериозно положение, а лекарите направиха всичко допустимо, с цел да се преборят за живота му. Медицинска помощ бе оказана на 17-годишно момиче и 22-годишен юноша, пътували във втория автомобил с 23-годишен лидер.

Началникът на „ Пътна полиция ” - Пловдив разяснява, че на мястото на случая няма спирачен път. „ Вероятно колата, която се е движила по булеварда, е била с малко по-висока скорост от обикновено допустимата. Но това ще бъде изяснено в досъдебното произвеждане ”, сподели още Нешев.

Автомобилният играч Константин Маршавелов счита, че младите водачи би трябвало първоначално да ръководят колите си с някого, който да ги направлява. „ Като родител, не бих пуснал детето ми да кара, без аз да съм до него най-малко през първите два месеца. За да видя дали реагира съответно и се движи по разпоредбите ”, акцентира той.

Алкохолните проби и тестванията за опиати и на двамата водачи бяха негативни.

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР