18-годишният Илия, от въпросното село Бозвелийско, е предполагаемият шофьор на

...
18-годишният Илия, от въпросното село Бозвелийско, е предполагаемият шофьор на
Коментари Харесай

Това ли е шофьорът на колата ковчег, в която загина 22-годишната Руми?

18-годишният Илия, от въпросното село Бозвелийско, е хипотетичният водач на автомобила, който се заби в дърво и в резултат на удара 22-годишно момиче загуби живота си на 22 април 2023 година към 05:30 часа край Варна. Това излиза наяве от фотография и текст, оповестени от брата на жертвата в обществените мрежи, видя Varna24.bg . Качваме ги с незначителна редакторска интервенция поради циничен език:

" Ето го нашия воин, Михаел Шумахер

Тарикат на тарикатите

Представям ви Илийчо килъра!

Оцеля, к****е, само че животът ти завърши, Ще живееш и ще се мъчиш за нещастието, която аргументи. Това не е ликвидиране по несъобразителност. Това е преднамерено ликвидиране да караш с такава скорост в обитаемо място. Всеки си заплаща за греховете рано или късно. Ще ти се прииска да беше пукнал, злощастник!

Ще се боря за правдивост до последно! ", написа в обществената мрежа Тошко Руменов, който е брат на 22-годишната жертва в злополуката - Руми Руменова.

Припомняме случая:



Произшествието породи към 05:30 часа на 22 април 2023 година в село Бозвелийско. Причините за тежката злополука се обясняват. Това оповестиха от Окръжна прокуратура.

На място е починала 22-годишна жителка на град Провадия. Тежко е  пострадало и 18-годишно момиче, които е настанено в болнично заведение с заплаха за живота. Водачът на лекия автомобил (18 г.), който има удостоверение за правоуправление от 20 дни, е настанен за лекуване с фрактура на ляв лакът и гръден прешлен, няма заплаха за живота му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР