18-годишният Георги Попстоянов, който преди седмица помете трима младежи на

...
18-годишният Георги Попстоянов, който преди седмица помете трима младежи на
Коментари Харесай

Георги, помел трима, остава в ареста


18-годишният Георги Попстоянов, който преди седмица опустоши трима младежи на тротоар в Петрич остава в ареста. Това реши Окръжният съд в Благоевград, който удостовери мярката за неотклонение "задържане под стража " на младежа.
Драмата се разигра на 16 август в среднощ на ул. "Цар Борис III " в Петрич.
Съдът отсъди Георги да остане зад решетките, приемайки доводите на прокурора от Окръжна прокуратура-Благоевград, че младежът може да осуети или затрудни провеждането на следствието и събирането на доказателства по делото. Има и заплаха Георги да се укрие или да извърши друго закононарушение, считат съдиите.
Близките на потърпевшите младежи пък се опасяват, че казусът ще бъде потулен. Бащата на обвинения е някогашен стопански служител на реда.
Миналата седмица зад кормилото на "Опел Астра ", Георги, с несъобразена скорост, опустоши пешеходци на тротоара на централната улица в Петрич.
Младежи, пътували в колата, описаха преди дни пред съда, че Попстоянов е правил дрифтове преди злополуката, само че от полицията отхвърлят тази версия.
След случая близки и другари на потърпевшите се събраха на импровизиран митинг и желаеха записи от охранителните камери, с цел да се види имало ли е рискови дрифтове преди удара. Разследването по случая продължава.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР