18-годишният Адриан Антонов, който е обвинен за катастрофата на столичния

...
18-годишният Адриан Антонов, който е обвинен за катастрофата на столичния
Коментари Харесай

18-годишният шофьор, обвинен за трагедията на бул. Сливница, остава в ареста

18-годишният Адриан Антонов, който е упрекнат за злополуката на столичния бул. " Сливница ", остава за непрекъснато в ареста. Такова е решението на Софийския апелативен съд.

При случая от предходната седмица - 22-годишен мъж и 24-годишна жена, до момента в който пресичат пешеходната пътека на булеварда. Водачът на транспортното средство е получил книжката си единствено към 3 месеца преди злополуката.

Защитникът на Антонов изиска по-лека мярка домакински арест, само че съдът я отхвърли с претекстовете, че има задоволително доказателство, че обвиненият е направил закононарушението. Той е управлявал автомобила си с превишена скорост и е упрекнат в причиняване на гибел по несъобразителност.

Пред съда 18-годишният мъж сподели, че съжалява за случилото се и сервира своите съболезнования.

" Пред вас е изправено българско момче, което свири на китара в църковен хор, без престъпни прояви в дребния си житейски път ", сподели пред правосъдния състав Димитър Марковски, представен от Българска национална телевизия.

Заради злополуката на кръстовището няколко дни поред жители от София с искане за незабавни ограничения за контрола на придвижването и смяна на разпоредбите за придвижване по пътищата.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР