18-годишната Соня Георгиева от Бургас се превърна в сензация за

...
18-годишната Соня Георгиева от Бургас се превърна в сензация за
Коментари Харесай

Соня или Джак: Джендърът, който смая България“

18-годишната Соня Георгиева от Бургас се трансформира в сензация за една нощ, откакто шашна с външния си тип журито на „ Гласът на България “. Когато тя се появи за пръв път в шоуто, никой не би и помислил, че е момиче. Късоподстригани коси, мъжките облекла, сериозното изражение на лицето, мъжките обноски и даже тембърът на гласа ѝ биха объркали всеки, който не я познава.

Ученичката в Професионалната гимназия по туризъм „ Проф. доктор Асен Златаров” се появи облечена като мъж, а визията и гласът й тотално объркаха Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев, които се обръщаха към нея в мъжки жанр.



Когато младежът, който стоеше пред тях на сцената си сподели името - Соня, четиримата ментори в шоуто изпаднаха в шок, недоумяващи какво се случва.

Самата тийнейджърка съобщи, че се усеща момиче, само че не пожела да приказва за половата си ориентировка.



Появиха се обаче, пикантни истории от предишното на Соня. Преди да застане пред камерите на шоуто и името ѝ името ѝ да стане известно на съвсем цяла България, в обществената мрежа Фейсбук тя се подвизаваше под името Джак и съгласно информацията в профила е обвързана с момиче на име Николета К. Според родния жълт вестник "Уикенд ",това е нейната интимна другарка от към година.



След сензационната поява на надарената тийнейджърка в шоуто, профилите на Джак в обществените мрежи изчезнаха, с цел да правят отстъпка мястото си на Соня.



Бургазлийката събрала храброст да отреже косата си и генерално да промени външния си тип чак на 18-ия си рожден ден — на 9-ти юни м. година Дотогава визията на Соня е била напълно момичешка, за което допринасяли дългите й кестеняви коси. В оня си тип обаче, тя не се харесвала.



Тя показа още, че е почнала с осъществявания на своя любим Джъстин Бийбър, а фантазията й е да запише лична ария.





Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР