18-годишната Жаклин Таракчи от отбора на DARA е новият глас

...
18-годишната Жаклин Таракчи от отбора на DARA е новият глас
Коментари Харесай

Гласът на България би мача на Англия

18-годишната Жаклин Таракчи от тима на DARA е новият „ глас на България “ за 2022-ра година. След впечатляващо осъществяване на песента „ Повей, ветре “ на Паша Христова тя сграбчи премията от 50 хиляди лв. и статуетката „ Гласът на България “. Малката огромна Жаклин завоюва сърцата на феновете на bTV с безапелационното си показване през целия девети сезон на шоуто, а на огромния край онлайн пребори конкуренцията в лицето на останалите петима финалисти.

В последния епизод на един от най-силните сезони в историята на „ Гласът на България “, Жаклин Таракчи пя в дует с прелестната Михаела Филева, а двете показаха смайващо осъществяване на дуета на Марая Кери и Уитни Хюстър „ When You Believe “. Във втория стадий Жаки подвигна още по-високо летвата с неповторимо и прочувствено осъществяване на „ Je suis malade “ на Лара Фабиан. В третия стадий, тя безусловно „ отвя “ всички в залата и пред екраните с песента „ Повей, ветре “ на Паша Христова. Крехката изпълнителка получи най-голяма поддръжка от феновете на bTV, които изпратиха рекорден брой sms-и в гласуването по време на финала на шоуто. Неин подгласник остана Калоян Николов, а третото място зае Александър Петров. Шестимата финалисти извършиха дружно онлайн песента „ Earth song “ с апел за запазване на планетата Земя, а от този сезон „ Гласът на България “ стана първата публично сертифицирана Green Filming телевизионна продукция у нас с грижа за понижаване на нездравословните излъчвания във всеки стадий на снимането й.


 

Грандиозният край на деветия сезон на „ Гласът на България “ бе най-гледаното предаване в телевизионния ефир в неделя вечерта, когато над 1 300 000 души (по данни на ГАРБ), наблюдаваха събитията на сцената. Над 48% от телевизионната публика, или над два пъти повече от съперника в часовия слот, се наслаждения на осъществяванията на участниците в блестящото шоу. Уникалният театър е бил и изборът на дейната публика, 40% от които са наблюдавали оспорваната конкуренция в „ Гласът на България “.

Пикът на зрителски интерес е в 20:48 ч., когато на осъществяването на Жаклин и Михаела Филева са се насладили 1 514 000 души от цялата тв публика.
Победителката в „ Гласът на България “ Жаклин Таракчи и нейният треньор DARA ще бъдат извънредни посетители довечера в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ от 22:30 ч. по bTV.

Формата за кандидатстване в десетия сезон на „ Гласът на България “ е към този момент дейна на www.glasat.btv.bg.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР