18-годишната Ивелина, която от 25 септември бе в неизвестност в

...
18-годишната Ивелина, която от 25 септември бе в неизвестност в
Коментари Харесай

Гурбетчийска драма: Българин направи немислимото с 18-г. Ивелина

18-годишната Ивелина, която от 25 септември бе в неопределеност в Германия, е открита. Това оповестиха нейните близки, представени от Про Нюз Добрич.

Тя е открита на над 500 километра от града, където живее. Вчера роднините й са я прибрали и тя е дала показания в полицията.

Обяснила, че мъжът, който я е отвел, опитал да я склони да проституира. Той я изоставил без пари на автогарата във Франкфурт на Майн.

Ивелина Иринова Найденова живеела в немския град Ноймюнстер. Преди месец навършила 18 години. Доскоро учила, от два месеца работи.

„ Не е момиче, което да се занимава с опиати, с неприятни хора”, показа Валери.

За последно Ивелина била забелязана на 25 септември – била на рожден ден в град Кил, на към 30 километра от Ноймюнстер. Нейна другарка разказала, че на сутринта след рождения ден Ивелина се качила на колата на мъж от село Сливенци, Добричко, който живее в Кил.

След два дни околните на Ивелина подали сигнал за изгубването й в полицията.

„ Ивелина Найденова, която е навършила 18 години преди един месец, има цялостни права над себе си да реши с кого ще контактува. Кенан не върти подобен бизнес, в което вие се съмнявате, а работи във компания като водач и механик на ТИР-ове “, съобщи Сузана Ивелинова, която изясни, че е негова майка. Отрече, че е в Щутгарт, каквато беше първичната информация.

Твърди, че е в Гърция, където управлявала компания за обувки. „ Аз и синът ми от над 10 години имаме компании, които са настоящи в Гърция “, твърди дамата. Бащата на Кенан пък изиска опрощение, защото синът му не карал безценен Мерцедес, а алено фиатче с две порти. Не беше даден обаче отговор на въпросите къде е момичето, за какво е тръгнало с Кенан, за какво Ивелина отхвърля да има връзка със фамилията си и така нататък

Снощи Ивелина е била открита във Франкфурт на Майн. Познати са я видели на улицата до автогарата и са я прибрали, тъй като била гладна, без пари. Обадили се на фамилията да я приберат. Днес се е върнала в Ноймюнстер, където е дала показания в полицията.

„ Пред полицията обяснила, че след рождения ден помолила Кенан да я прибере у дома. Качили се в колата, само че вместо в Ноймюнстер, той я откарал в Нюрнберг, което е на 720 км “, описа Валери Стефанов.

„ Два дни са били там. Той я навивал да работи за него. Но, тя не се съгласила. Искала да се върне у дома “, споделят близки на момичето. Тогава пристигнала и жена, с която откарали Ивелина в Берлин. Там пробвали да й извадят документи, с цел да може да работи, само че не съумели, защото персоналната й карта е с изминал период. Ивелина обяснила, че след изявления в България за изгубването й Кенан почнал да се тормози и я закарал във Франкфурт, където са оставили на автогарата.

„ Предстои полицията в Ноймюнстер да търси мъжа и дамата “, сподели Валери. По мотив изказванията на околните на Кенан, че той разяснява, че, в случай че всичко е било наред, мъжът нямало да се крие. Днес даже изискал Валери да изтрие обявата, откакто Ивелина към този момент е открита.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР