18-годишната Дева Касел изглежда като ренесансова красавица. Порцеланова кожа, тъмна

...
18-годишната Дева Касел изглежда като ренесансова красавица. Порцеланова кожа, тъмна
Коментари Харесай

Когато си дъщеря на Моника Белучи: Дева Касел облече `гола` дантелена рокля – каква фигура!

18-годишната Дева Касел наподобява като ренесансова хубавица. Порцеланова кожа, тъмна коса и женствена фигура – не можеш да откъснеш взор от нея.

Очарователната щерка на Моника Белучи и Винсент Касел се снима за списание Wonderland. Тъмнокосата хубавица с порцеланова кожа и бадемовидни очи наподобява като от картините на Ренесанса – същинска италианска русалка!
                             

Пред фотообективите на списанието Дева театралничи по черна дантела, която апропо отива не по-малко и на нейната майка.

Що се отнася до параметрите на нейната фигура, те са впечатляващи: към този момент на 18 години височината ѝ е 180 см, до момента в който Моника е 171 см. 
                             

Дева към този момент е лице на парфюмите на Dolce & Gabbana – марка, която свързва с италианските си корени. „ Дори и да пребивавам по френския метод, към момента се усещам италианка. Извинявай, баща! “, майтапи се тя в изявление пред Madame Figaro. Венсан Касел е роден в Париж и точно той е една от основните аргументи за няколкото години, които фамилията прекарва във Франция.

Миналата година Дева бе дипломат на Dior и участва на сбирката пролет/лято 2022 за първи път тази година. Тя е r огромен почитател на работата на Мария Грация Кюри – артистичният шеф на марката, нейните смели визии и цветни музи за всяко потомство. 
                             

„ Това, което одобрявам в модата е, че приказва за нас, нашия живот, нашите проблеми. Привличаме опцията да сътворявам нови светове посредством облеклата и синергията, която се реализира сред модели, дизайнери и фотографи “, споделя наследницата на Моника Белучи.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР