18-годишната дъщеря на Джони Деп и Ванеса Паради като че

...
18-годишната дъщеря на Джони Деп и Ванеса Паради като че
Коментари Харесай

Орисана да бъде звезда: Изящната красота на дъщерята на Джони Деп

18-годишната щерка на Джони Деп и Ванеса Паради сякаш е орисана да бъде звезда. Красивата Лили-Роуз е муза на няколко световноизвестни дизайнери , работи за едни от най-популярните марки и самоуверено покорява стилните върхове .

 Лили-Роуз Gettyimages
Блондинката е извънредно търсена за дефилета, въпреки че е висока 1,6 м. Лили-Роуз решително върви и по стъпките на татко си . Зад гърба си има функции в няколко кино лентата, като даже е номинирана за премията „ Сезар “ в категорията „ Най-обещаваща актриса ".

 Лили-Роуз Gettyimages
В редките случаи, когато приказва обществено за персоналния си живот, хубавицата е откровена. В изявление за френското издание на ELLE Лили-Роуз показа, че е внимателно да растеш под светлината на прожекторите и в това време да се опитваш да бъдеш естествен младеж.

 Лили-Роуз Gettyimages
Наследницата на Джони Деп прави самопризнание – бори се с анорексията от дете .

„ Притеснена съм от вниманието на обществеността към моята анорексия. Тази болест ме порази, когато бях дете и тогава ми беше комплицирано да се боря с нея. Всички, които са изправени пред нея, ще ме схванат. Да се върнеш към естествен живот след анорексия в реалност по никакъв начин не е елементарно. През целия си умишлен живот се пробвам да победя заболяването и доста се гордея с резултатите, които съм достигнала през днешния ден “, сподели Лили-Роуз.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР