18-годишната дъщеря на чеченския лидер Рамзан Кадиров Айшат е открила

...
18-годишната дъщеря на чеченския лидер Рамзан Кадиров Айшат е открила
Коментари Харесай

Щерката на Кадиров отвори секс шоп в Чечня

18-годишната щерка на чеченския водач Рамзан Кадиров Айшат е разкрила в центъра на град Грозни бутик за еротично женско долни дрехи и интимни аксесоари. Това твърди съветската работа на BBC.

По данни на английската медия, магазинът се назовава Lady A, само че поради наложеното в републиката несъгласие върху тематиката секс, бутикът се популяризира измежду стеснен кръг от хора. Представители на държавното управление на Чечня нарекоха медийните изказвания „ нагла неистина “.

Магазинът бил публично открит в края на ноември т.г., което излиза наяве от изявления на няколко известни чеченски блогъри. В поста на един от тях в Instagram е указано, че точно Айшат Кадирова е притежател на бутика.

Пресата напомня, че щерката на Рамзан към този момент има своя къща за ислямска мода Firdaws, както и сладкарница в един от моловете в Грозни.

„ Будоар на твоите секрети и на дантеленото величие. Бъди по-смела… И дано това си остане сред нас! “, по този начин звучи описанието на магазина за долни дрехи в неговия затворен акаунт в Instagram, прецизира Военновъздушни сили.

Медията добавя, че в магазина на Айшат се продават известни европейски и американски марки женско долни дрехи. Освен това на клиентките на бутика се предлага още интимна козметика, измежду която кръвоспиращ вагинален гел и масажен крем, допускащ да изпробваш „ колегата си на усет “.

В асортимента на Lady A попадали още камшици, маски и прочие аксесоари за феновете на мощни полови чувства. През РБК министърът на Чечня по национална политика и външни връзки Джамбулат Умаров съобщи, че известията за магазина на дъщерята на Кадиров са неистина и дефинира Айшат като „ надарена и вярваща госпожица, примерна щерка, сестра и брачна половинка в семейство, в което царува почитание към Всевишния “.

„ Искам да предупредя тези, които с сходни пасквили се пробват да хвърлят сянка върху нашия водач Рамзан Кадиров. Ще ви се наложи строго да отговаряте за всяка своя дума “, закани се чеченският служител, представен от съветски медии. /Марица.бг
тагове дъщеря кадиров секс шоп
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР