18-годишна открадна Фолкваген Пасат от улица в Червен бряг и

...
18-годишна открадна Фолкваген Пасат от улица в Червен бряг и
Коментари Харесай

Дрогирано момиче без книжка потроши 3 коли с краден автомобил

18-годишна открадна " Фолкваген Пасат " от улица в Червен бряг и след минути блъсна 3 коли, паркирани на градско кръстовище.

Сигналът за верижния удар е получен в полицията в 17,50 ч на 11 юни. При инспекцията криминалистите изяснили, че 18-годишната от с. Страхилово, Великотърновско, няма шофьорска брошура.

Проба с " Дрък чек-5000 " е посочила, че тя е завъртяла кормилото под въздействието на наркотични субстанции /канабис/. Издаден й е ваучър за здравно проучване, само че е отказала кръвна проба в Спешния център, заяви плевенската полиция през днешния ден. Задържана е за 24 часа с полицейска мярка.

По ударените коли „ Опел Зафира ", „ Сеат Кордоба " и „ Пежо 406 " са нанесени обилни материални вреди. По случая е формирано досъдебно произвеждане, сезирана е Плевенската районна прокуратура.

Часове по-рано 18-годишната от Страхилово е била хваната, откакто потрошила имущество в плевенското село Сухаче. Около 23,20 ч на 10 юни 59-годишната господарка на парцела се оплакала в полицията за счупени стъкла. Полицаите пристигнали бързо и заловили 18-годишната на улицата покрай атакуваната къща. При незабавното следствие било изяснено, че с тухли от двора, тя е счупила прозорец на кола " Хюндай ", благосъстоятелност на дамата, унищожила е и двоен стъклопакет на входната ПВЦ врата. Щетите от провалите още не са изчислени.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР