18-годишен шофьор е катастрофирал с кола, в която возел още

...
18-годишен шофьор е катастрофирал с кола, в която возел още
Коментари Харесай

18-годишен удари кола, пълна с непълнолетни

18-годишен водач е аварирал с кола, в която возел още петима души, четирима от които – малолетни, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Сигнал за пътния случай, станал малко преди разклона за село Кълново, бил получен преди  09:30 часа тази заран. Насочените към мястото  екипи на пътна полиция и незабавна помощ открили,  че е катастрофирал 18-годишен лидер на кола с варненска регистрация, който  се движил в посока от Шумен към Бургас.

По първични данни той е изгубил надзор над автомобила, след поднасяне се е  ударил  в крайпътната мантинела вляво, а след удара колата се е върнала вдясно на пътя по посоката на придвижването си. 

По същото време през този сектор минавал с персоналната си кола полицейски чиновник, който не бил на работа. Виждайки, че има потърпевш пасажер, служителят на реда го натоварил на автомобила си и го откарал до болничното заведение в Шумен. Останалите пасажери също били прегледани от медицински екипи.

Няма информация за съществено потърпевши. Водачът е тестван за алкохол, тестът му е негативна. 

Работата по изясняване на аргументите, довели до случая продължава.  Мястото на произшествието краткотрайно се контролира от полицейски екипи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР