18-годишен младеж загина, след като беше блъснат от автобус, докато

...
18-годишен младеж загина, след като беше блъснат от автобус, докато
Коментари Харесай

Ужас пред очите на деца! Тротинеткаджия загина след удар с автобус - Топ новини

18-годишен юноша почина, откакто беше блъснат от рейс, до момента в който се вози на електрическа тротинетка. Инцидентът става пред погледа на 14 деца. Жертвата е студент, а случаят е станал на метри от общежитие, написа БЛИЦ.

Загиналият е състезателят по американски футбол Кемдън Макрайт, който играеше за тима на щатския университет в Сан Хосе.

Катастрофата с Макрайт става в 6:53 часа сутринта, когато той пресича кръстовище пред студентско общежитие. В този миг е блъснат от рейс, пренасящ 14 възпитаници.

Властите в Сан Хосе оповестиха, че Кемдън Макрайт е получил тежки травми при злополуката и е умрял на мястото на случая.

Това беше първата година на Макрайт като студент в университета, откакто напролет е приключил гимназиалното си обучение в Лос Анджелис. Той съумя да вземе присъединяване единствено в един мач на тима си по американски футбол от началото на студентския шампионат – на 7 октомври против тима на университета в Лас Вегас.
 Ужас пред очите на деца! Тротинеткаджия почина след удар с рейс  Ужас пред очите на деца! Тротинеткаджия почина след удар с рейс
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР