18-годишен младеж от София е задържан в ареста на Второ

...
18-годишен младеж от София е задържан в ареста на Второ
Коментари Харесай

18-годишен софиянец с БМВ стреля след скандал с друг шофьор

18-годишен юноша от София е арестуван в ареста на Второ районно управление (на МВР) за смело безчинство на пътя. След зародил спор за преимущество младото момче извадило газов револвер и произвело изстрел, с цел да сплаши лидера на другия автомобил.

Малко преди 21,00 часа на 3 януари на телефон 112 е получено известие, че лидер на лек автомобил БМВ е създал изстрели с револвер след зародил спор с лидер на друго МПС. От извършените оперативно-издирвателни мероприятия е открит причинителя на действието - 18-годишно момче от София, а като материално доказателство е конфискуван газов револвер и един патрон за същото оръжие.

Младежът е арестуван в ареста на Второ районно управление (на МВР), а по случая е стартирано бързо произвеждане. Наказателният кодекс третира като безчинство всяко непочтено деяние, жестоко нарушаващо публичния ред и изразяващо очевидно пренебрежение към обществото, а непристойните дейности, осъществени при ръководене на МПС се третират като по-тежко наказуеми закононарушения. Действията на проверяващите по случая не престават по дадените от Районна прокуратура инструкции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР