18-годишен младеж е в тежко състояние след катастрофата тази нощ

...
18-годишен младеж е в тежко състояние след катастрофата тази нощ
Коментари Харесай

Младеж с 15 дни стаж зад волана се удари в кола в Пловдив, борят се за живота на негов приятел

18-годишен юноша е в тежко положение след злополуката тази нощ в центъра на Пловдив. Инцидентът е станал към среднощ на бул. „ Цар Борис III Обединител ”.
Според първичната информация на кръстовището с ул. „ Граф Игнатиев ” лек автомобил не е спрял на знак стоп и се сблъскал с различен автомобил от същата марка.
Първата кола управлявал 18-годишен с 15-дневен стаж зад кормилото. Той е превозен в болница със сериозна контузия в региона на главата. В сериозно положение е негов сателит на същата възраст, лекарите се борят за живота му.
Медицинска помощ е оказана на 17-годишно момиче и 22-годишен юноша, пътували във втория автомобил с 23-годишен лидер. Пробите за приложимост на алкохол и опиати на двамата водачи са негативни.
Извършва се оглед на местопроизшествието. Работата по случая продължава.
От УМБАЛ " Свети Георги " оповестяват, че трима са потърпевшите след случая и са докарани в Спешното поделение. Едното 18-годишно момче е в Клиниката по анестезиология и интензивно лекуване с мозъчен оток и с заплаха за живота. Другото 18-годишно момче е в Клиниката по неврохирургия с фрактура на черепа, няма да се правят интервенции, оставен е за наблюдаване няколко дни от експертите. Третият потърпевш е 17-годишно момиче с травма на носа, която отхвърля хоспитализация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР