18-годишен младеж е нападнал непълнолетен в автобус, движещ се по

...
18-годишен младеж е нападнал непълнолетен в автобус, движещ се по
Коментари Харесай

Нападение над непълнолетен в автобус на градския транспорт в София

18-годишен юноша е нападнал малолетен в рейс, движещ се по линия 113 в ж.к. „ Младост 3 “ в София. Инцидентът е станал към 22,30 часа на 27.11.2021 година

По данни на прокуратурата младежът с букви В.Ч. блъснал малолетно момче с пестник в лицето и му предизвикал лека телесна щета.

Деянието е осъществено по хулигански подбуди при проява на безотговорност и неуважение на откритите правила – закононарушение по член 131, ал.1, т.12, вр. член 130. алинея от Наказателен кодекс., се споделя в прессъобщение на Софийската районна прокуратура.

Нападателят е задържан. Предвид заплахата да се укрие и да извърши друго закононарушение, дежурен прокурор е постановил задържането му за период до 72 часа.

Обвиняемият е с голям брой полицейски регистрации за идентични престъпения. За закононарушението, за което В.Ч. е притеглен към наказателна отговорност, Наказателният кодекс планува от 1 до 3 години затвор.

Предстои на следващия ден, 30.11.2021 година, да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР