18-годишен младеж бе арестуван във Флорида след сигнал до полицията,

...
18-годишен младеж бе арестуван във Флорида след сигнал до полицията,
Коментари Харесай

Във Флорида арестуваха младеж, заплашил с масово убийство в училище

18-годишен юноша бе задържан във Флорида след сигнал до полицията, че е заплашил в обществена мрежа, че готви всеобща пукотевица в учебно заведение, заяви Българска телеграфна агенция.

Според известие на шерифството в окръг Хилсбъро постът на Кори Андерсън в мрежата го демонстрира с револвер, пушка и бронежилетка с послание към потребителите, че се насочва към най-близкото учебно заведение. Младежът е бил задържан в дома си край град Тампа и упрекнат в писмена или електронна опасност за всеобща пукотевица или терористичен акт.

Този човек умишлено вся боязън в нашата общественост с глупава смешка, само че ще получи урок, че в това няма нищо смешно, сподели шерифът Чад Кронистър. При обиска органите на реда са открили, че оръжията от фотографията са бутафорни - eърсофт  пушка и револвер (точни копия на огнестрелни такива), изстрелващи неметални пластмасови или гумени топчета, настояват локални медии.

Mиналата седмица в учебно заведение в град Ювалди, Тексас, 18-годишен юноша простреля 19 деца и двама възрастни, преди да бъде премахнат от полицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР